Binnen het Platform Integrale Veiligheid Hoger Onderwijs zijn we altijd op zoek naar professionals die een bijdrage willen leveren aan het bevorderen van een veilige leer- en werkomgeving. Bent u expert, heeft u een formeel of informeel netwerk en ideeën voor een veilige leer- en werkomgeving? Wilt u een project of community starten of deelnemen aan een bestaande community? Of wilt u ondersteuning bij het implementeren of toepassen van de instrumenten? Stuur een mail naar Secretariaat@integraalveilig-ho.nl

Manieren om deel te nemen

U kunt op verschillende manieren deelnemen aan het Platform Integrale Veiligheid Hoger Onderwijs:
1. Zoekt u vooral extra kennis en expertise? Dan voegen wij u toe aan de wiki van IV-HO. Hier kunt u in contact komen met veiligheidsexperts van andere hoger onderwijsinstellingen.
2. Wilt u deelnemen aan een van de projecten van het programma? Dan voegen we u toe aan de wiki van IV-HO en zorgen we ervoor dat u kunt aanhaken bij het betreffende projectteam.
3. Heeft u een idee voor een project of een onderwerp dat wij volgens u kunnen oppakken? Laat ons dit dan weten. We zullen vervolgens contact met u opnemen om hierover verder te praten.